5 motive sa alegi Lustra LED patrata cu telecomanda

5 motive sa alegi Lustra LED patrata cu telecomanda

Dacă ești aici înseamnă că te putem convinge să alegi o lustra LED patrata cu telecomanda pentru dormitorul sau livingul tău. De ce pătrată și nu o altă formă? Vei afla puțin mai târziu ce relevanță are forma iluminatului, fiindcă ne-am propus să îți prezentăm 5 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre o lustra LED patrata cu telecomanda.

De-a lungul timpului, corpurile de iluminat au evoluat cu o rapiditate fascinantă. De la becurile incandescente, până la soluțiile economice cu intensitate reglabila, astăzi te bucuri de o selecție impresionantă de lustre LED și diferite corpuri de iluminat care promit o lumina puternica si un design care să avantajeze orice încăpere.

Dar, haide să revenim la lustra LED patrata și de ce este ea o alegere de top pentru iluminarea interioară. Citește articolul până la final și vei afla câteva informații-cheie despre fluxul luminos oferit de lustra LED patrata din oferta noastră, temperatura de culoare reglabilă și posibilitatea de a direcționa lumina oriunde dorești.

De ce să alegi o lustra LED patrata?

Spre deosebire de variantele clasice de iluminat, lustrele LED convertesc 95% din energie în lumină, fără să mai piardă un procent semnificativ pe căldura generată. Mai mult decât atât, orice corp de iluminat pe bază de LED cu o putere mai mică produce aceeași cantitate de lumină ca un bec incandescent cu putere mai mare.

Un alt motiv pentru care ar trebui să alegi o lustra LED patrata este integrarea facilă în designul încăperii tale. Fie că vorbim despre un living cu accente moderne în care vrei să amplasezi un corp central de iluminat ori un dormitor în care să conturezi un aer intim, lustra LED patrata te ajuta deopotrivă să asiguri cantitatea necesară de lumină spațiului tău.

Și, bineînțeles, să nu uităm de consum. Așa cum precizam anterior, iluminatul LED poate produce o cantitate semnificativă de energie electrică pentru puterea măsurată în wați. Consumul redus va aduce beneficii semnificative, cum ar fi facturi mai mici la electricitate și o reducere a impactului asupra mediului. 

Dacă ești în căutarea unui corp de iluminat versatil, dar și eficient din punct de vedere energetic, te invităm să descoperi 5 lucruri esențiale pe care ar trebui să le cunoști despre modelele de lustre LED pătrate din oferta noastră. Poți plasa comanda online, iar de livrare ne ocupăm în cel mai scurt timp posibil în așa fel încât să te bucuri cât mai curând de produsele tale.

#1. Te bucuri de un flux luminos de 100 lumeni per watt

Dacă în trecut criteriul de selecție pentru sursele de iluminat se concentra pe consumul măsurat în wați, astăzi lucrurile s-au schimbat. Luminozitatea a devenit sinonimă cu eficiența în domeniului iluminatului, iar consumatorii au conștientizat importanța sa crucială. 

Acum, când vine vorba despre alegerea sistemului de iluminat, este mai înțelept să alegi iluminatul în funcție de luminozitatea pe care o oferă, iar pentru aceasta, trebuie să analizezi numărul de lumeni pe care îl furnizează corpul pe care urmează să îl cumperi.

Imaginează-ți un flux luminos de 100 lumeni per watt consumat. Pentru un corp cu o putere de consum de 60W, acest lucru se traduce în 6000 de lumeni pentru iluminarea eficientă și uniformă a spațiului tău. 

Lustrele noastre LED sunt concepute special pentru a răspunde cerințelor tale, cu un flux luminos puternic și, în același timp eficient, întrucât distribuie lumina uniform în toate colțurile camerei tale. Datorită designului inovator, modelele Rhea Home Light nu numai că asigură cantitatea de lumină dorită, dar pun totodată în valoare eleganța și frumusețea interioarelor tale.

#2. Lumina calda sau rece? Tu alegi!

lustra led patrata lumina calda sau rece

Lumina o alegi în funcție de spațiu, desigur. Partea bună atunci când cauți o lustra LED patrata este că vine cu o telecomandă cu care poți personaliza temperatura de culoare în mod flexibil, astfel încât să adaptezi iluminatul în funcție de încăpere. 

Dacă preferi o atmosferă mai vibrantă, poți opta pentru o temperatură rece de culoare. Aceasta adaugă o notă de claritate în încăpere, oferind un aspect modern și plăcut vizual. Este perfectă pentru momentele în care vrei să te concentrezi sau să fii productiv într-un mediu luminos și stimulant.

Pe de altă parte, dacă dorești o atmosferă mai caldă, poți alege o variantă cu temperatură mai caldă. Aceasta creează un efect de confort și intimitate, perfect pentru serile de relaxare sau pentru momentele în care vrei să te destinzi după o zi obositoare. 

#3. Îi poți regla intensitatea de iluminare

lustra led patrata intensitate lumina

Produsele noastre au caracter dimabil, ceea ce înseamnă că se vor adapta perfect nevoilor tale de consum. Adaptarea intensității luminii nu are doar un impact asupra stării noastre emoționale și psihologice, ci poate contribui și la îmbunătățirea sănătății generale.

Poate că nu știai, însă corpul uman este influențat de oscilațiile de lumină și de întuneric. Prin ajustarea intensității luminii în funcție de momentul zilei, îți poți sincroniza ritmul circadian și vei îmbunătăți calitatea somnului, energia și chiar funcțiile cognitive.

Dimineața, când te pregătești pentru o nouă zi, ai nevoie de o lumină mai puternică, care să te stimuleze și să îți ofere claritate. Pe parcursul zilei, în funcție de activitățile tale, s-ar putea să ai nevoie de o lumină mai difuză și relaxantă care să te ajute să îți păstrezi energia la un nivel constant. În timp ce seara sau înainte de culcare, vei prefera o lumină mai redusă și mai caldă care să te ajute să te relaxezi înainte de culcare. 

#4. Are un design compact și o poți monta ușor acolo unde vrei

Designul compact al lustrei LED îi conferă o formă plată și subțire, care poate fi integrată cu ușurință în diferite zone ale încăperii tale. Aceasta poate fi montată pe unul dintre pereții camerei tale sau pe tavan fie prin montaj aplicat, direct pe suprafața dorită, ori prin montaj încastrat, unde lustra este integrată în suprafața respectivă printr-un decupaj sau o cavitate specială. Această flexibilitate de montaj permite adaptarea lustrei la designul și preferințele tale.

#5. Asigură o iluminare direcțională

Un alt aspect pe care poate nu îl știai despre lustrele noastre LED pătrate este că emit o lumină direcțională. Acest lucru înseamnă că în funcție de locul în care alegi să le montezi te vor ajuta să luminezi uniform unghiul spre care este direcționată lumina.

Prin emiterea unei lumini direcționale, lustrele sunt capabile să ofere o acoperire uniformă a unghiului specific către care este îndreptată lumina. De exemplu, dacă dorești să luminezi o masă sau un birou, poți monta lustra deasupra acestora, asigurând astfel o iluminare adecvată și fără umbre.

Cauți un model de lustra LED patrata? Descoperă ofertele noastre online!

Explorează eficiența iluminatului LED prin intermediul celor mai rafinate și strălucitoare lustre disponibile exclusiv pe Ultrabright.ro! Aici te așteaptă o gamă vastă de modele, concepute pentru a se potrivi perfect cu oricare din încăperile locuinței tale.

Suport clienti Luni-Vineri: 08.00-17.00

+40786512222 office@ultrabright.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!